Tratamentul naturist pentru Osteoporoză și alte afecțiuni osoase

Osteopastop este cel mai puternic tratament impotriva osteoporozei, coxartrozei, gonartrozei dar si a altor probleme articulare. Rezultatele demonstrate!

Persoanele trecute de vârsta de 60 de ani, dar nu numai, se confruntă tot mai des cu afecțiuni osteoarticulare, care fie că sunt întâlnite sub forme severe sau ușoare sunt extrem de neplăcute, din cauza durerilor insuportabile. Mai mult de atât, potrivit statisticilor, se pare că persoanele care se confruntă cu aceste probleme vor fi nevoiți să le țină în frâu toată viața.

Scheletul osos este deosebit de important pentru funcționarea optimă a organismului, întrucât fără acesta corpul uman ar fi doar o masă de carne moale. Alcătuit din peste 200 de oase, scheletul osos are patru funcții esențiale. Mai exact, acesta susține greutatea corpului și ajută la susținerea mușchilor și a celorlalte organe moi, are rol de protecție, întrucât craniul protejează creierul, în timp ce coastele sunt precum o armură pentru inimă și plămâni. Cea de-a patra funcție a acestuia este faptul că stochează elemente esențiale pentru menținerea sănătății sistemului osos. Cu alte cuvinte, conține nu mai puțin de 99 la sută din rezervele minerale existente în organism și participă chiar și la funcțiile imunitate, celulele albe și roșii din sânge fiind produse în măduva osoasă.

Problemele osteoarticulare apar, de cele mai multe ori, în momentul în care cantitatea de colagen din organism scade. Fiind folosit ca și structură prin care se pot lega mineralele osoase, atunci când colagenul scade, apar modificări în densitate, rigiditate, flexibilitate, ceea ce duce, fără doar și poate, la deteriorarea oaselor care devin fragile.

Una dintre cele mai întâlnite afecțiuni este, fără îndoială, osteoporoza, care se caracterizează prin demineralizarea oaselor, fapt ce duce la apariția fracturilor. Mai mult de atât, această boală este, potrivit celor mai recente statistici, principala cauză de fracturi în cazul persoanelor de peste 50 de ani.  Cum se manifestă osteoporoza? Ei bine, în cazul acestei afecțiuni primul simptom este scăderea densității osoase, care este explicată prin creșterea concentrației urinare a telopeptidului C din colagenul de tip I, care acționează precum un ciment ajutând, astfel, la fixarea mineralelor în oase. În cazul în care acest colagen lipsește, oasele devin fragile și predispuse la fractului, întrucât cele mai importante elemente, precum calciu, fosfor și alte minerale lipsesc și ele. De asemenea, în ceea ce privește oasele poroase, acestea sunt mult mai sensibile la fractură, chiar și în cazul unei simple căzături, care în condiții normale nu ar avea consecințe.

Osteoporoza apare progresiv odată cu înaintarea în vârstă, iar potrivit estimărilor făcute de medici, se pare că după vârsta de 50 de ani, nu mai puțin de patru din zece femei se vor confrunta cu fracturi din cauza osteoporozei. Mai mult de atât, oasele de la șolduri, încheieturi, dar și cele ale coloanei vertebrale sunt afectate cel mai des din cauza osteoporozei.

Așadar, pentru a preveni apariția afecțiunilor osteoarticuloare ori pentru a le trata, specialiștii în medicină în medicină au creat OsteopaStop, un supliment alimentar ce-ți oferă suportul nutrițional necesar pentru structurile osoase în timpul îmbătrânirii. Mai exact, acesta conține cel mai important tip de colagen, dar și substanțe naturale ce ajută la întărirea oaselor.

Mod de administrare:

Osteopastop este un remediu naturist realizat, în principal, pe bază de plante și substanțe active, astfel că este recomandat a fi luate trei capsule pe zi.

Contraindicații:

Osteopastop nu este recomandat persoanelor care prezintă hipersenzivitate la oricare dintre ingredientele regăsite în compoziția acestui remediu.

COMANDA ACUM OSTEOPASTOP LA REDUCERE!

 

Go top